Торт на День народження / Birthday cake

автор: Смачний діалог з Оленою Баженової •
312 746 переглядів
Торт на День народження / Birthday cake – Відео
Майстер-клас приготування дитячого святкового торта з бананової-сирною начинкою, бісквітом і мастикою – відео рецепт, / Продукти: на мастику: – 150 г маршмеллоу, – 1,5…

Aza A

Відповідей: 39
  1. Ольга Парфьонова коментує:

    Ви просто майстриня така краса

  2. Смачний діалог з Оленою Баженової коментує:

    Дякую, стараюсь)

  3. Оксана Поцелуєва коментує:

    Дуууже смачний торт!Всім сподобався!!!

  4. Олеся Зуєва коментує:

    Привіт

  5. Sofiya Amburg коментує:

    Класний тортик

  6. Олена Прекрасна коментує:

    Спасибі Вам за чудовий і простий рецепт бісквіта!Він дійсно елементарний,пропікається чудово і дуже смачний!!!

  7. Смачний діалог з Оленою Баженової коментує:

    Будь Ласка, Олено! Для мене, цей варіант бісквіта паличка-виручалочка)

  8. Христина Симонянц коментує:

    Олена ти кращий кухар за тарифами

  9. Катя Бобринська коментує:

    Браво, Олена Баженова!! оформляю підписку)))

  10. Weetror коментує:

    Не небезпечно вставляти в торт голку?

  11. Анна Бочкарьова коментує:

    Олена, дуже сподобався ваш майстер-клас! :) Ви молодець!

  12. Галина Хайдукова коментує:

    Дуже зрозуміле відео!Господиня молодець!Спробую приготувати щось схоже:)

  13. Христина Симонянц коментує:

    ой я пра торти

  14. Аріна Андріанова коментує:

    Доброго дня! Зробила за вашим рецептом бісквіт, вийшов великою гіркою, краю не піднялися, температура духовки була 180 градусів. Яка моя помилка? Чи можна якось виправити становище?

  15. Андрій Люлін коментує:

    круто готував і я на тітка потписан

  16. Sofiia Love коментує:

    Я в шоці клас

  17. Галым Жанес коментує:

    кусняшка торт і хозяка

  18. Марина Кохана коментує:

    Клас,теж синові хочу зробити такий!

  19. Ганна Литвиненко коментує:

    скажіть будь ласка, де ви купили барвники і за скільки?

  20. TheJulianaHappy коментує:

    Спасибі велике за рецепт! Дуже гарно вийшло! Скажіть, а ця мастика така ж виходить, як готова продається або більше повітряна? Скільки вона зберігається в холодильнику? Якими барвниками ви користуєтеся? Спасибі))

  21. Смачний діалог з Оленою Баженової коментує:

    Будь ласка! Я ніколи мастику не купувала і порівняти не можу. Зберігається в холодильнику досить довго. Залишила шматочок зеленої мастики на пробу (лежить з лютого 2015). Смак не змінився, по структурі – стала більш рихла, але фігурки можна робити. Трохи в руках зігріла і ліпиться. Якщо до неї додати свіжих зефирок (зефір), можна буде спокійно працювати і покривати торт.
    Барвники – гелеві

  22. admin коментує:

    [NAME]творчий дім/NAME]
    А чому у відео йдеться 100 гр маршмелоу, а в описі 150гр?

  23. Лена Голубова коментує:

    Дякую за шикарний майстер-клас!!!

  24. Інна Сказова коментує:

    Спробувала зробити, дуже класно, дякую за відео-рецепт. Я кожен день народження синочку роблю різні торти, ось в цьому році святкували саме цим тортом. Правда святкували не як зазвичай, а в студії дитячого свята “А ось і Поллі”, загалом, я зрозуміла, що для дитини аніматорів викликати дуже вигідно, і йому до попи весело і мені не треба нічого робити. Але від традиції з тортами все ж не відмовилася. А з мастикою торт це взагалі безпрограшний варіант.

  25. Граємо з мармеладкой коментує:

    Вам нада працювати шеф-повор!!! Какда я приготовела пломбір за вашим рецептом він був супер 😉

  26. Софія Хавкіна коментує:

    +Оксана Кузьміна ви теж не праві А там вірно,а от друга-ні.Так що треба :)

  27. Оксана Кузьміна коментує:

    +Софія Хавкіна ой, точно)))))

  28. Olga Star коментує:

    Супер! Ніколи не бачила як робити мастику! Дякую!!!

  29. Надія А коментує:

    супер!!!

  30. Айгерим Турсынбаева коментує:

    ЯКИЙ незвичайний торт!!! Супер!!!

  31. Аліна Ширяєва коментує:

    У мене скоро День Народження, спробую зробити такий тортик 😉

  32. Елліна Хачатурян коментує:

    Доброго дня! Рецепт дуже сподобається, а скільки важить готовий бісквіт?

  33. ChudnovaNatalie коментує:

    Страхітливі пташки :)

  34. Ольга Авдєєва коментує:

    У вас супер красиві тортики!!!) теж буду пробувати на ін сестри))) скажіть будь ласка а коли тортик кожен раз прибираєте в холодильник ви накриваєте кришкою який-небудь? І коли він вже готовий його теж треба накривати? Вибачте просто боюся помилитися)))

  35. Смачний діалог з Оленою Баженової коментує:

    +Ольга Авдєєва , спасибі) Торт, коли ставлю в холодильник завжди накриваю, щоб не просочився запахами холодильника.

  36. Кайрат Гарифуллаев коментує:

    Тесту став лудшым

  37. Олеся Зуєва коментує:

    Мама

  38. Elya Vard коментує:

    a mojno zaranie prigatovit marcepanu.skajem na 3 dnia ranshe?. v xolodilnike mojno derjat? spasibo

  39. Катерина Падеріна коментує:

    ви просто клас

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *